fbpx

Tattoo removal Budapesti

Owner: Krisztina Horváthné Körmendi

1132 Budapesti | 5 Alig utca
T: +36 204463208 | M: kormendikrisz67@t-email.hu

Symbolic images

Budapesten a Krisztina Horváthné Körmendi-nél korrigáljuk és eltávolítjuk tetoválásait, tartós sminkjét vagy microbladingjét.

A Krisztina Horváthné Körmendi által végzett tetováláseltávolítás előtt kérjük, vegye figyelembe a következő információkat.

A német gyártásból származó, biztonsági besorolású eltávolító termékekkel és a SKINIAL. elismert kezelési módszereivel dolgozunk 2009 óta.

A kezelés előtt részletesen tájékoztatjuk Önt és minden részletet elmagyarázunk. Számos előtte-utána képet mutatunk Önnek korábbi munkáinkról.

A kezelések száma

Azt, hogy csak egy vagy több kezelésre van-e szükség, nem lehet általánosságban megmondani. Ez függ a pigmentáció méretétől, a tetoválás helyétől, a bőr állapotától és érzékenységétől, valamint a bőrében lévő pigmentek mennyiségétől és színétől/színétől. Minél több pigment van a bőrben, annál több kezelésre lehet szükség. A kezelőorvosának megvan a tapasztalata ahhoz, hogy reális értékelést adjon Önnek arról, hogy a pigmentáció eltávolítható vagy korrigálható-e egy vagy több kezeléssel. *

Egy kezelés általában egy órát vesz igénybe. A kezelt területen fellépő szövődmények elkerülése érdekében a kezelés után óvja a területet, egy ideig ne érje napfény vagy víz, és ne terhelje meg. További információkat a kezelőorvosától kaphat.

A nem kívánt mellékhatások elkerülése érdekében az esetleges további kezelésekre 4-8 hetes gyógyulási és pihenési időszak után kerül sor..

Mennyibe kerül egy kezelés

?
A kezelések ára stúdiónként eltérő lehet. A nagyvárosokban általában magasabbak, mint vidéken. Mielőtt időpontot foglal, szívesen adunk egy első becslést. Ehhez az alábbiakra van szükségünk Öntől:

  • Sd el nekünk egy fotót a pigmentációdról a kívánságaiddal és esetleges további kérdéseiddel együtt a fenti érdeklődő űrlap segítségével stúdiónkba. Ezután azonnal kap egy első becslést a költségekről és a kezelések számáról.
  • Ha egyetért a kapott információkkal, kérjen időpontot a kezelésre. Elérhetőségeinket az oldal tetején találja.
0/5 (0 Reviews)

Please fill in and I will send you info and initial assessment

TOP