fbpx

Tattoo removal Versselder

Studio: Beauty en More

Owner: Lisette Bouwknegt

7076 AD Versselder | 19 Berghseweg
T: +31 613038572 | M: contact@beautyenmore.nl

Symbolic images

Wij corrigeren en verwijderen uw tatoeage, permanente make-up of microblading.

Vóór een behandeling adviseren wij u uitvoerig en leggen wij elk detail uit. Wij tonen u verschillende voor en na foto's van ons vorig werk.

Gelieve de volgende belangrijke informatie in acht te nemen alvorens een tatoeage te verwijderen

Wij werken sinds 2009 met de veiligste verwijderingsproducten van Duitse makelij en de beproefde behandelmethoden van SKINIAL.

Aantal behandelingen

Het is niet mogelijk een algemene uitspraak te doen over de vraag of slechts één of meer behandelingen nodig zijn. Dit is afhankelijk van de grootte van de pigmentatie, de plaats van de tatoeage, de conditie en gevoeligheid van uw huid en de hoeveelheid en pigmenten/kleur die in uw huid zit. Hoe meer pigment er in de huid aanwezig is, hoe meer behandelingen er nodig kunnen zijn. Uw arts heeft de ervaring om u een realistische inschatting te geven of de pigmentatie kan worden verwijderd of gecorrigeerd met één behandeling of met meerdere behandelingen. *

Een behandeling duurt meestal een uur. Om complicaties op het behandelde gebied te voorkomen, moet u het gebied na de behandeling beschermen, het een tijdje uit de zon of het water houden en er geen gewicht op zetten. Uw arts zal u meer informatie geven.

Om ongewenste bijwerkingen te voorkomen, zullen eventuele verdere behandelingen plaatsvinden na een genezings- en rustperiode van 4-8 weken.

Hoeveel kost een behandeling?

De prijzen van de behandelingen kunnen van studio tot studio verschillen. Ze zijn over het algemeen hoger in de grote steden dan op het platteland. Voordat u een afspraak maakt, geven wij u graag een eerste prijsopgave. Hiervoor hebben we het volgende van u nodig:

  • Stuur ons een foto van uw pigmentatie met uw wensen en eventuele verdere vragen via bovenstaand aanvraagformulier naar onze studio. U ontvangt dan tijdig een eerste raming van de kosten en het aantal behandelingen.
  • Als u akkoord gaat met de ontvangen informatie, maakt u een afspraak met ons voor een behandeling. U vindt onze contactgegevens bovenaan de pagina.
0/5 (0 Reviews)

Please fill in and I will send you info and initial assessment

TOP