fbpx

Tattoo removal Born

Owner: Jason Pizzuto

6121 JG Born | 4-A Prinsbisdomstraat
T: 1112222 | M: jpizzuto@me.com

Symbolic images

In de studio van Jason Pizzuto in Born corrigeren en verwijderen wij uw tatoeage, permanente make-up of microblading.

Let op de volgende informatie voordat u een tatoeage laat verwijderen door Jason Pizzuto

Wij werken sinds 2009 met de veilige verwijderingsproducten van Duitse makelij en de erkende behandelingsmethoden van SKINIAL..

Voor een behandeling geven wij u uitgebreid advies en leggen wij u elk detail uit. Wij tonen u verschillende voor en na foto’s van ons eerdere werk.

Aantal behandelingen

Of slechts één of meerdere behandelingen nodig zijn, kan niet in het algemeen worden gezegd. Dit hangt af van de grootte van de pigmentatie, de plaats van de tatoeage, de conditie en gevoeligheid van uw huid en de hoeveelheid en pigmenten/kleur die in uw huid zit. Hoe meer pigment er in de huid zit, hoe meer behandelingen nodig kunnen zijn. Uw behandelaar heeft de ervaring om u een realistische inschatting te geven of de pigmentatie kan worden verwijderd of gecorrigeerd met één behandeling of meerdere behandelingen. *

Een behandeling duurt meestal een uur. Om complicaties in het behandelde gebied te voorkomen, moet u het gebied na de behandeling beschermen, het enige tijd uit de zon of het water houden en er geen gewicht op zetten. U krijgt verdere informatie van uw behandelaar.

Om ongewenste bijwerkingen te voorkomen, vinden eventuele verdere behandelingen plaats na een genezings- en rustperiode van 4-8 weken..

Hoeveel kost een behandeling

De prijzen van de behandelingen kunnen per studio verschillen. Ze zijn over het algemeen hoger in grote steden dan op het platteland. Voordat u een afspraak maakt, geven wij u graag een eerste prijsopgave. Hiervoor hebben we het volgende van u nodig:

  • Stuur een foto van uw pigmentatie met uw wensen en eventuele verdere vragen via bovenstaand aanvraagformulier naar onze studio. U ontvangt dan onmiddellijk een eerste raming van de kosten en het aantal behandelingen.
  • Als u het eens bent met de ontvangen informatie, maak dan een afspraak met ons voor een behandeling. U vindt onze contactgegevens bovenaan de pagina.
0/5 (0 Reviews)

Please fill in and I will send you info and initial assessment

TOP