Simone Notermans

Schoonheidsinstituut Natural Beauty
Nieuwstraat 10, 6127 BB Grevenbicht, Netherlands
M: notermans_simone@hotmail.com

Body Tattoo Removal & PMU removal

Schoonheidsinstituut Natural Beauty is gelegen in de dorpskern van Grevenbicht en biedt een veelzijdigheid aan behandelingen onder één dak.

Eigenaresse Simone is al vanaf 2009 werkzaam als zelfstandig schoonheidsspecialiste in haar eigen salon. Zelf biedt zij een breed scala aan behandelingen aan zoals anti-ageing, microdermabrasie, cosmetisch tanden bleken, verwijdering van couperose/steelwratjes, ontspanningsmassages en het aanbrengen van henna brows. Door het jaarlijks volgen van trainingen en opleidingen wordt de ervaring en het aanbod continue vergroot.

Naast de schoonheidsbehandelingen geven enkele collega’s van Simone medische pedicure behandelingen en voetreflextherapie. Bij de voetreflextherapie worden mensen met lichamelijke klachten behandeld door middel van drukpunten op de voeten.

Simone was al geruime tijd geïnteresseerd in het verwijderen van tatoeages, maar juist niet door middel van de lasermethode. Skinial biedt de oplossing om op een natuurlijke wijze tatoeages toch te kunnen verwijderen.

0/5 (0 Reviews)

How to find us:

TOP